Zelfbouwmeubelen
De meeste van ons hebben ze wel eens gekocht, de zelfbouwmeubelen. De bekendste zijn die van IKEA maar er zijn nog een tal van andere zaken waar men meubelen
kan kopen die thuis of op kantoor in elkaar gezet moeten worden.
Handig om te vervoeren en vaak voordelig in de kosten. Echter, er moet vaak wat meer tijd en energie aan worden besteed dan u inschat in de showroom.
Misschien heeft u niet de tijd of het geduld of u gunt uzelf de luxe het te laten monteren.
Of het nou gaat om een enkele kast of bed of om een totaal inrichting van een appartement of kantoor, wij zijn snel, netjes en bekwaam. En veel goedkoper dan u denkt!
Bel ons gerust voor een geheel vrijblijvende offerte. Kosteloos: precies zoals u mag verwachten van Mplus Montage!

Maatwerk
In sommige ruimtes past geen standaardkast, of is het om esthetische redenen wenselijk om een kast op maat te kiezen. Mplus Montage helpt u daar graag bij!

Mplus montage heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in maatwerk. Veel is mogelijk: wij kunnen U een kast leveren die u zelf heeft ontworpen, maar we kunnen u ook helpen een ruimte in te richten uit de catalogus van een (zelfbouw)meubelwinkel.

Omdat wij samenwerken met interieurarchitectenbureau,
                                   zijn wij instaat u een mooi ontwerp aan te bieden. Zelfs kunnen we uw complete huis inrichten met behulp van een digitaal 3D ontwerp .

Alle meubelen, alle systemen
Uiteraard maken wij ook tafels, stoelen, zitmeubelen, multifunctionele opbergruimtes, balies, etc. U verzint het, wij maken het: de manier die past bij Mplus Montage!
Meubelen
Studio WestKaap