KEUKENS

De keuken
Al jaren wint de keuken aan populariteit als belangrijk onderdeel van het leven in huis. De keuken is allang niet meer de plek waar alleen gekookt wordt. Met de komst van de open keuken is het uiterlijk van de keuken erg belangrijk geworden.
Bij Mplus Montage weten we als geen ander dat de sfeer van een keuken wordt beïnvloed door meer dingen dan de meubels zelf. Naast de gebruikte materialen in de keuken is de plaatsing van de meubelen ook minimaal zo belangrijk!

Het plaatsen  
Een keuken neerzetten kan iedereen, een keuken juist en zonder compromissen plaatsen is een vak apart. Omdat wij al ruim 12 jaar ervaring hebben in het plaatsen van keukens bent u bij ons aan het juiste adres. De begeleiding vanaf het idee tot en met het uitvoeren zorgt ervoor dat het geheel naar uw wensen zal verlopen.

De begeleiding
Veel keukenwinkels besteden veel tijd aan het bestellen van de keuken van uw keuze zodat u krijgt wat u wilt, wij bieden u dezelfde aandacht zodat het er ook uitziet hoe u wilt
En of de keuken nou uit het hogere segment komt of dat u kiest voor een basiskeuken van een doe het zelf zaak, elke keuken krijgt van ons dezelfe zorg en aandacht.

Als u overweegt een nieuwe keuken te kopen laat u dan eerst door ons kosteloos adviseren over wat er mogelijk is zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Het maatwerk
En als U voor uw wensen geen geschikte keuken kan vinden dan maken wij hem toch voor U! Ons maatwerk staat garant voor alle mogelijkheden die u maar kunt wensen

De verhuizing:
Ook als u gaat verhuizen en de keuken of pantry verhuist mee, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het demonteren gaat met dezelfde precisie en ordelijkheid als het weer opbouwen ervan op de nieuwe locatie.

De extra's:
Als de keuken staat zijn er vaak nog een veel details die de keuken extra functioneel kunnen maken. Wij leveren een uitgebreide collectie van o.a.; lucht gedempte ladegeleiders, en -scharnieren, alle soorten en maten bestekbakken, verlichting en systemen voor het sorteren van uw kookgereedschap.
Ook kunnen wij een enorm assortiment achterwanden leveren, eigenlijk is alles mogelijk. Vraag ons gerust om documentatie!

Mplus Montage is er voor u!