Service, service en nog eens service. Daarmee maken we het beste duidelijk waar Mplus Montage voor staat. Mplus Montage is gevestigd in Rotterdam en levert  maatwerk op elke locatie. Al jaren is is onze specialiteit het plaatsen van keukens en het monteren van meubilair. Daarnaast kunnen wij u garanderen -vanwege de nauwe samenwerking met een interieurarchitect -altijd een plaatsing naar uw wensen te leveren. Onze technische achtergrond zorgt ervoor dat het degelijk gemonteerd en geplaatst wordt.

Onze veelzijdigheid blijkt uit het met gemak en snel plaatsen van uw keuken of pantry inclusief het tegelwerk, uw badkamer, zolder, of bijvoorbeeld de verbouwing van uw bedrijfsruimte en ga zo maar door.

Wij kunnen voor u werken tegen scherpe tarieven en natuurlijk ziet u alleen de daadwerkelijk gemaakte uren terug op de factuur. Zoals afgesproken.
Bij al onze werkzaamheden krijgt u bovendien vooraf een vrijblijvende offerte, zodat er nooit onzekerheid is over kosten die hoger worden dan vooraf afgesproken!

Wij zijn gewend bij onze klanten zorgen uit handen te nemen door al vooraf te adviseren over bouwtekeningen, te gebruiken materialen etcetera ! Of het nu gaat om de totaal inrichting van een vakantiewoning of een wijnkelder, een enkele stoel of een heel kantoor, wij zijn het montagebedrijf met de PLUS!
Heeft u liever dat wij contact met u opnemen, vult u dan onderstaand formulier in.
neem contact op via:
vragen en/of opmerkingen
Contact
Algemeen
Lange Hilleweg 219a
3073 BP Rotterdam
René Nikken             : 06 28257816
Joeri Groenewegen : 06 28258881
info@mplusmontage.nl
telefoon
E-mail